تخمین مدت زمان مطالعهی مطلب: 1 دقيقه
خبری مهم برای سهامداران وپترو و ثتران >>> "ثتران" شفاف سازی کرد صف فروش شد!!! // 3 شهریور 94
وب سایت بورس نگار به نقل بورس نیوز- شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران براساس گزارش شفاف سازی عنوان کرده که بخشی از فروش های انجام شده این شرکت طی سال مالی جاری حاصل از فروش 7 واحد از پروژه ایپک تبریز،19 واحد از پروژه مجتمع پزشکان اردبیل،12 واحد از پروژه بام چالوس،2 واحد از ساختمان بامداد سعادت آباد،سه دانگ از ملک قبادیان و باقیمانده واحد های پروژه جمهوری می باشند که به استثناء ملک قبادیان و واحدهای پروژه جمهوری،سایر واحد ها ابتدا ازشرکت های گروه خریداری شده وسپس به عنوان ثمن معامله پیش خرید سه دانگ از ملک دفتر مرکزی بانک توسعه تعاون واقع در بلوار میرداماد به فروشنده واگذار گردیده است.
همچنین با توجه به اینکه پروژه های خریداری شده از گروه به همان قیمت خرید به فروشنده واگذار گردیده لذا فاقد تاثیر در صورت سود وزیان سال جاری وسال های آتی می باشد حاصل عملیات فوق در اختیار گرفتن 3 دانگ مابقی ملک اخیرالذکر ومالکیت 100 درصد این شرکت بر ملک مذکور می باشد که پس از تحویل پروژه خدامی محقق خواهد گردید.بهای تمام شده ملک خریداری شده بالغ بر 695 میلیارد ریال می باشد لیکن سود وزیان حاصل از آن به سال های آتی منتقل می گردد.
شفاف سازی "وپترو"
شرکت سرمایه گذاری صنایع پتروشیمی براساس گزارش شفاف سازی اعلام نموده که آثار مالی مثبت تعدیل سنواتی موضوع ورشکستگی شرکت تولیدی گاز لوله در صورت های مالی تلفیقی 1394.02.31 شرکت اعمال گردیده است و لذا در سال مالی منتهی به 1395.02.31 صرفا سود سهام قابل تقسیم احتمالی عملکرد سال 1394 آن شرکت در صورت های مالی "وپترو" منعکس خواهد شد.