از سال 85 که با وبلاگ بورس نگار(ابتدا میهن بلاگ،سپس بلاگفا) و در حال حاضر با وب سایت بورس نگار در خدمت شما عزیزان هستیم ،تنها یک هدف اساسی داشتیم و آنهم اطلاع رسانی شفاف به سهامداران با تجربه و انتقال تجربیات بورسی به سهامداران تازه کار بوده است .
خط مشی ما تلاش برای شناساندن سهام برتر بازار به سهامداران و ارائه بهترین نقشه راه به معامله گران بازارهای مالی می باشد .
موفق و پیروز باشید / مدیریت وب سایت تحلیلی بورس نگار
>> از دو پیامد رفتار حمایتی حقوقیها در بورس تا عطش خرید اوراق اخزا7 تا اخزا10 با سود 25 درصدی در بازار بدهی فرابورس// 15 دی 95
>> از دو پیامد رفتار حمایتی حقوقیها در بورس تا عطش خرید اوراق اخزا7 تا اخزا10 با سود 25 درصدی در بازار بدهی فرابورس// 15 دی 95
طی معاملات روز گذشته در بورس تهران شاخص کل بورس با رشد 15 واحدی مواجه شد و به عدد 78 هزار و 984 واحد رسید. این در حالی بود که کلیت بازار سرخپوش بود و تنها نمادهای بزرگ و شاخصساز بازار با حمایت اشخاص حقوقی در محدوده مثبت تابلو معامله شدند. شاخص هموزن که این روزها نماینده بهتری برای بازار محسوب میشود، طی معاملات دیروز با افت 4/ 0 درصدی مواجه شد. این موضوع نشاندهنده منفی بودن نمادهای کوچکتر بازار بود. این روزها با بازگشایی نماد شرکت خودروسازی سایپا «خساپا» دوباره گروه خودرویی به صدر ارزش معاملات روزانه بازگشته است و سهام شرکتهای حاضر در این گروه بیش از سایر گروهها مورد معامله قرار میگیرد. با این تفاوت که در گذشته نه چندان دور این حقیقیها بودند که در نمادهای خودرویی جولان میدادند. در حالی که این روزها (به ویژه در روز گذشته) اشخاص حقوقی از نمادهای خودرویی حمایت کردند.
نقش حقوقیها در حمایت از بازار
همانطور که اشاره شد، بیشترین ارزش معاملات روز گذشته برای گروه خودرویی رقم خورد. خالص خرید حقوقیها در این گروه بیش از 7/ 3 میلیارد تومان بود. به عبارت بهتر به اندازه 7/ 3 میلیارد تومان از سهام متعلق به حقیقیها به اشخاص حقوقی واگذار شد. بخش عمده این واگذاری (تقریبا تمام واگذاری) به نماد تازه بازگشایی شده خساپا اختصاص داشت. در واقع سایر نمادهای خودرویی کاملا متعادل دست به دست شدند و در این نمادها خبری از ورود یا خروج معنادار حقوقیها نبود. در این میان به نظر میرسد سهام شرکت خودروسازی سایپا بیشترین نیاز را به حمایت حقوقیها داشته باشد. پس از 2 ماه توقف این نماد به دلیل ابهام در صورتهای مالی، روز دوشنبه هفته جاری، سازمان بورس در حالی «خساپا» را بازگشایی کرد که عملا هیچ یک از ابهامات صورتهای مالی آن برطرف نشده است. به نظر میرسد سازمان این بار بین دوگانگی نقدشوندگی و شفافیت، نقدشوندگی را انتخاب کرده است.
یکی از چالشهایی که این روزها بورس تهران را تهدید میکند، توقف تعداد قابل توجهی از نمادهای بازار است. این موضوع به مهمترین معضل سازمان بورس تبدیل شده است؛ اما مقامات سازمان بارها اعلام کردهاند که به دلیل نبود شفافیت در نمادهای مذکور نمیتواند اجازه انعقاد معاملات را بدهد. پیشتر در گزارشهای دنیای اقتصاد اشاره شده بود که همواره بین نقدشوندگی و شفافیت یک رابطه بده و بستان برقرار است و سازمان نمیتواند هر دو موضوع را بهطور همزمان بهعنوان اولویت خود در نظر بگیرد. برای مثال شفافیت در صورتهای مالی سایپا چندان بالا نیست و چنانچه شفافسازی این صورتها اولویت سازمان بود، نمیشد به این زودیها نماد خساپا را بازگشایی کرد. حال به نظر میرسد سازمان برای حل این معضل رهیافتی میانی را در پیش گرفته است و با انتشار نامهای در شبکه کدال، تمام ابهامات صورتهای مالی سایپا را اولا اعلام کرد سپس مسوولیت معاملات سهام این شرکت را به فعالان بازار منتقل کرد. پس از آن بود که سازمان نماد را بازگشایی کرد. این اقدام شجاعانه، تمام آن چیزی است که از سازمان بورس انتظار میرود.
اما حال آنچه مهم به نظر میرسد رفتار حمایتی فعالان حقوقی بازار سهام است. این روزها عامل اصلی جلوگیری از ریزش بیشتر شاخص کل (بهعنوان ویترین بازار) ، رفتارهای حمایتی اشخاص حقوقی است. در روز دوشنبه که نماد «خساپا» به بازار بازگشت، معاملات بلوکی در نمادهای عادی شاخصساز از افت شاخص جلوگیری کرد. این گونه معاملات که به نظر با هماهنگی نهاد ناظر انجام میشوند، البته شاخص بورس را رشد میدهند. پیشینه اینگونه معاملات نیز به دورههای قبلی سازمان بورس با رئیسان سابق سازمان برمیگردد. اما تجربیات سابق بارها ثابت کرده است که این قبیل دخالتها در روند کلی بازار تاثیر نداشته و اغلب به غیرواقعی شدن شاخصها و انحراف از واقعیت میانجامد. در نتیجه بازار رفتهرفته قابلیت تحلیلپذیری خود را از دست میدهد. پیامدهای حمایتهای دستوری از قیمت سهام بارها ازسوی رسانههای مختلف مورد بررسی قرار گرفته است و شاید پرداختن بیشتر به آن خارج از حوصله فعالان بازار باشد.
تشدید لیدرمحوری و همبستگی بازار
نوع دیگری از حمایتهای قیمتی در بازار سهام تهران نیز بعضا مشاهده میشود که برخلاف حمایتهای دستوری، صوری نبوده و واقعی است. اشخاص حقوقی تلاش میکنند در کفهای قیمتی یا در محدودهای از قیمت که آن را ارزنده میدانند، با خریدهای گسترده از سهام خود حمایت کنند.همانطور که پیشتر اشاره شد، روز گذشته نوبت به گروه خودرویی (به ویژه نماد شرکت سایپا) رسید که مورد حمایت حقوقیها قرار گیرد. طی معاملات دیروز در نماد «خساپا» بیش از 7/ 3 میلیارد تومان از سهام حقیقیها به اشخاص حقوقی واگذار شد. برای تفسیر این موضوع میتوان دو سناریو در نظر گرفت. سناریوی اول آنکه حقوقیها قیمت فعلی در نماد «خساپا» را ارزنده میدانند و درنتیجه در مقام خریدار برآمدهاند. اما قیمت خساپا با کف قبلی خود حدودا 10 درصد فاصله دارد و بعید به نظر میرسد که حقوقیها قیمتهای فعلی را ارزنده برآورد کرده باشند.سناریوی دوم که محتملتر به نظر میرسد، بر پایه حمایت قیمتی اشخاص حقوقی استوار است. در واقع حقوقیها با حمایت از نماد مذکور، با یک تیر دو نشان میزنند. در این صورت هم از سهام خود حمایت کردهاند و هم از آنجا که این نماد بهعنوان لیدر خودروییها مطرح است و خودروییها نیز مدتها لیدر بازار بودهاند، با حمایت از این نماد، در واقع از بازار حمایت کردهاند.
چنانچه فرض را بر صحت سناریوی دوم بگذاریم، به نظر میرسد که حقوقیهای بازار با حمایت از نماد مذکور اگرچه ظاهرا به نفع بازار عمل کردهاند، اما در واقع بازار را از وضع فعلی تحلیلناپذیرتر میکنند. حقوقیها سوار بر موج لیدرباوری بازار، دقیقا از سهامی حمایت میکنند که به زعم بازار یک لیدر است. با این موجسواری، عملا بر لیدرمحوری بازار صحه گذاشته میشود و لیدرمحوری و همبستگی بازار تشدید میشود.شاید این نقیصه چندان مهم به نظر نرسد، اما با تشدید لیدرمحوری، موضوعی که بیش از همه مورد تهدید قرار میگیرد، تحلیلپذیری بازار است. درست مانند آنچه در پایان سال گذشته برای بازار رخ داد، بورس تهران همچنان مستعد رفتارهای گلهای و صعود و سقوطهای دستهجمعی است. چنانچه فعالان بازار باور داشته باشند که نمادی بهعنوان لیدر بازار حرکت میکند، آنگاه اغلب گروهها و نمادها بدون توجه به وضعیت شرکتهایشان و تنها با نگاه به صنعت یا نماد لیدر نوسان میکنند.
مروری بر آمار معاملات بازار
طی معاملات روز گذشته سهامداران بیش از 695میلیون برگه سهم، حق تقدم و سایر داراییهای مالی را به ارزش 388 میلیارد تومان در 47 هزار نوبت معاملاتی دست به دست کردند. از این میزان تنها 113 میلیارد تومان به معاملات خرد سهام و حق تقدم در نمادهای عادی اختصاص یافت. در پایان معاملات دیروز شاخص کل 15 واحد بالا رفت و به رقم 78هزار و 984 رسید. همچنین شاخص بازار اول 44 واحد رشد کرد اما شاخص بازار دوم 160 واحد پایین آمد. نماد شرکتهای تامین وگاز تامین، هلدینگ پارسیان، ملی مس، پتروشیمی خارک و مخابرات با بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص مانع افت این متغیر شدند. این در حالی بود که دو نماد صنایع پتروشیمی خلیج فارس و سایپا با بیشترین تاثیر منفی بر شاخص مانع رشد بیشتر این متغیر شدند. همچنین در روز گذشته گروههای خودرو، شیمیایی و محصولات فلزی با بیشترین حجم و ارزش معاملات در صدر برترین گروههای صنعت قرار گرفتند. صدرنشینی بازار نیز با بیشترین رشد قیمت متعلق به نمادهای معادن بافق، درخشان تهران، پتروشیمی خارک، بورس، معدنی دماوند، سیمان غرب و تولیدی مهرام بود.
این در حالی بود که نمادهای شیشه و گاز، کمکفنر ایندامین، پارس الکتریک، سرمایهگذاری ساختمان ایران، شیمی دارویی داروپخش، گروه صنایع بهشهر و قطعات اتومبیل ایران با بیشترین کاهش قیمت در انتهای جدول معاملات قرار گرفتند. روز گذشته خریداران برای تصاحب اوراق صندوق امین یکم، پارند پایدار سپهر، اوراق صکوک مرابحه سایپا، صکوک ساخت توسعه ملی، صکوک بناگستر کرانه، سهام پیاذر و اوراق مشارکت شهرداری شیراز بیشترین تقاضا و سنگینترین صفها را تشکیل دادند. این در حالی بود که در مقابل گروهی دیگر برای خروج از اوراق مشارکت شهرداری سبزوار، واحدهای صندوق پارند پایدار سپهر، اوراق صکوک بناگستر کرانه، سهام ایران ارقام و سیمان قائن، اوراق مشارکت ملی نفت ایران و اوراق مشارکت کارکنان نفت بیشترین عرضهها و طولانیترین صفهای فروش را ثبت کردند. بیشترین حجم معاملات نیز متعلق به حق تقدم پارس خودرو با معامله 163 میلیون سهم بود و اوراق مشارکت شهرداری مشهد با معامله 902 میلیارد ریال بیشترین ارزش معاملات را داشت.
>>عطش اوراق در بازار بدهی
دنیای اقتصاد: روز گذشته اولین معاملات بلوکی اسناد خزانه اسلامی در نمادهای اخزا7 تا اخزا10 انجام شد. اوراق مزبور در قیمتهای بالاتر از قیمت نمادهای عادی اسناد خزانه اسلامی به بازار عرضه و با استقبال مناسبی از سوی خریداران مواجه شدند. تا جایی که بخش اعظمی از حجم و ارزش معاملات روز گذشته فرابورس نیز به دادوستدهای این اوراق اختصاص یافت. این موضوع شاهد دیگری است که تقاضا برای این اوراق در سطوح بالایی قرار دارد و بهنظر میرسد عرضههای صورتگرفته پاسخگوی تقاضای موجود نیست.
روز گذشته در بازار اوراق با درآمد ثابت فرابورس حدود 3میلیون و 90هزار ورقه به ارزش حدود 290میلیارد تومان در 557 نوبت معاملاتی مورد دادوستد قرار گرفت. بر این اساس، حدود 75درصد از ارزش معاملات فرابورس روز سهشنبه به معاملات بازار اوراق با درآمد ثابت اختصاص پیدا کرد. حجم معاملات اوراق اسناد خزانه اسلامی طی معاملات روز گذشته 50 درصد از حجم و ارزش معاملات بازار با درآمد ثابت فرابورس را به خود اختصاص داد. (در بازار اسناد خزانه اسلامی دیروز یک میلیون و 510هزار ورقه به ارزش بیش از 132میلیارد تومان در 290نوبت معامله شد). معاملاتی که بخش چشمگیر حجم و ارزش آن به معاملات بلوکی در چهار سررسید «اخزا7» تا «اخزا10» تعلق داشت. به دنبال اطلاعیه 13 دی ماه 95، مدیریت عملیات بازار و اعضای فرابورس از قصد شرکت تامین سرمایه بانک ملت برای عرضه تعداد 100هزار و یک ورقه معادل 66/ 0درصد از کل اوراق اسناد خزانه اسلامی مرحله دهم (اخزا10) در روز سهشنبه با همان تاریخ سررسید 3 مهرماه 96 خبر داد. همزمان شرکت تامین سرمایه ملت، روز گذشته تعداد 476هزار و 468 ورقه معادل 17/ 3درصد از کل اوراق اسناد خزانه اسلامی مرحله نهم (اخزا9) با تاریخ سررسید 13 شهریور ماه 96 در نماد معاملاتی «اخزا94»، تعداد 286هزار و 479 ورقه معادل 9/ 1درصد از کل اوراق اسناد خزانه اسلامی مرحله هشتم با تاریخ سررسید 23مردادماه 95 در نماد معاملاتی«اخزا84» و در نهایت تعداد 201هزار و 124 ورقه معادل 34/ 1درصد از کل اوراق اسناد خزانه اسلامی مرحله هفتم با تاریخ سررسید دوم مرداد ماه 95 در نماد معاملاتی «اخزا74» را روانه میز فروش بازار ابزارهای نوین مالی فرابورس کرد. در همین زمینه علیرضا توکلی، مدیر ابزارهای نوین مالی فرابورس در گفتوگو با «دنیای اقتصاد» گفت: تامین سرمایه بانک ملت در گذشته از نمادهای مختلف اسناد خزانه، خریداری کرده است واین اوراق هماکنون بهصورت بلوکی عرضه میشود. وی در ادامه بیان کرد: معاملات این 4 نماد بهصورت بلوکی است و برای تامین مالی پیمانکارها منتشر شده است و به دلیل اینکه حجم اوراق عرضه شده قابل توجه بوده است، بهصورت اطلاعیه در فرابورس منتشر شده است. از نکات قابل توجه این عرضههای بلوکی، قیمت بالاتر اوراق این معاملات بلوکی نسبت به دیگر اوراق اسناد خزانه اسلامی است. (نرخ سود موثر عرضههای بلوکی اسناد خزانه اسلامی، حدود 3درصد کمتر از اوراق اسناد خزانهای است که بهصورت عادی در بازار مورد دادوستد قرار میگیرند). موضوعی که نشان میدهد سود 22درصدی نیز از جذابیت لازم برخوردار است.به عبارت دیگر هر چند قیمت این اوراق نسبت به دیگر اوراق موجود در بازار اسناد خزانه اسلامی بالاتر بوده است، اما خریداری شدن این اوراق در این سطوح قیمتی وجود یک تقاضای مناسب برای این اوراق را در بازار به نمایش گذاشت. در عین حال به نظر میرسد عرضه کافی برای تقاضای موجود در بازار وجود ندارد. همانطور که در گزارشهای پیشین «دنیایاقتصاد» گفته شد بازار بدهی همواره از جذابیت بالایی در نزد سهامداران برخور دار بوده است. شاهد مدعا آنکه اوراق عرضه شده در بازار بدهی حتی در قیمتهای بالاتر از معمول به سرعت از سوی معاملهگران خریداری میشد. این موضوع لزوم عرضههای متناسب با تقاضای موجود را نشان میدهد.
در فرابورس سهشنبه چه گذشت؟
نماگر فرابورس ایران معاملات روز گذشته را با افت 2/ 1واحدی (معادل 14/ 0درصد) به پایان رساند. معاملات منفی در نماد معاملاتی شرکتهای پتروشیمی مارون، فولاد هرمزگان جنوب و تولید نیروی برق دماوند بیشترین تاثیر بر روند نزولی آیفکس را بر عهده داشتند. در مقابل نماد معاملاتی شرکتهای پتروشیمی زاگرس و هلدینگ صنایع معدنی خاورمیانه با معاملات مثبت مانع از افت بیشتر این نماگر شدند. نماد «زاگرس» با مشارکت سهامداران حقیقی پس از گذشت 3روز معاملاتی منفی، مثبت شد. همانطور که در گزارشهای پیشین نیز اشاره شد، «زاگرس» یکی از مهمترین شرکتهای فروشنده متانول است و بهای جهانی این محصول یکی از مهمترین عواملی است که در نوسان قیمتی سهام این شرکت تاثیرگذار است. چندی پیش شرکت متانکس (Methanex) بهعنوان بزرگترین تولیدکننده متانول جهان، قیمت پیشنهادی خود را برای قارههای مختلف در سال جدید میلادی اعلام کرد.
این شرکت قیمت پیشنهادی متانول را برای منطقه اروپا برای بازه زمانی اول ژانویه تا ۳۱ مارس ۲۰۱۷، عددی معادل ۳۷۰دلار در هر تن عنوان کرده است. متانول عرضه شده در بازار آمریکای شمالی ۴۱۶دلار در هر تن برای بازه زمانی اول ژانویه تا ۳۱ مارس ۲۰۱۷ است و امکان کاهش قیمت برای این منطقه وجود دارد. شرکت متانکس همچنین، قیمت پیشنهادی متانول را برای منطقه آسیا و اقیانوسیه، ۴۳۰دلار در هر تن اعلام کرد که اعتبار آن برای بازه زمانی اول ژانویه تا ۳۱ مارس ۲۰۱۷ است. بر این اساس قیمت 430دلار اعلام شده از سوی شرکت متانکس به ازای هر تن متانول سیگنالی مثبت برای معاملهگران شرکتهای متانولساز همچون «زاگرس» ایجاد کرد و به جهش حدود 3درصدی قیمت سهام این شرکت در روز گذشته انجامید. نماد معاملاتی شرکتهای گسترش سرمایهگذاری ایرانیان و ذوبآهن اصفهان دیروز بیشترین توجه سهامداران را به خود اختصاص داد. «ذوب» از جمله نمادهایی است که همواره نوسانات بسیاری را تجربه میکند. دیروز سهامداران این نماد فرابورسی با معامله حدود 5 میلیون سهام این شرکت بیشترین حجم معاملات روز سهشنبه را در این نماد رقم زدند. شرکت گسترش سرمایهگذاری ایرانیان نیز دیروز شاهد دادوستد حدود 2 میلیون سهم به ارزش 351 میلیارد تومان بود. یکی از خبرهایی که این روزها حول نماد «وگستر» میگذشت انتشار صورت وضعیت پرتفوی این سرمایهگذاری در دوره یک ماهه منتهی به 30 آذر ماه 95 با سرمایه 400میلیارد ریال بهصورت حسابرسی نشده است. بر این اساس گزارش قرار گرفته روی سامانه کدال، شرکت گسترش سرمایهگذاری ایرانیان در ابتدای دوره یک ماهه آذر ماه، تعدادی از سهام چند شرکت بورسی را با بهای تمام شده 227میلیارد و 366میلیون ریال و ارزش بازار 167میلیارد و 67میلیون ریال در سبد سهام خود دارد. بهای تمام شده این شرکت نیز طی این مدت معادل 2میلیارد و 765میلیون ریال افزایش یافت و به 230میلیارد و 131میلیون ریال رسید. همچنین ارزش بازار «وگستر» با افزایش 6میلیارد و 996میلیون ریال معادل 174میلیارد و 63میلیون ریال محاسبه شد.//دنیای اقتصاد- هاشم آردم
++بیشتربخوانید: >>سود خرید اسناد خزانه اسلامی «اخزا» چقدر است و چگونه محاسبه و پرداخت می شود؟
جدیدترین خبرهای اقتصادی
- 🔴اثر افزایش نرخ گاز بر سودآوری پتروشیمیها چقدراست؟ با نرخ گاز 7هزارتومانی سود متانول سازان و اوره سازان بورسی چقدر کاهش می یابد؟ تیر1402
- 🔴نگاهی به روند قیمت دلار در ایران در 44 سال گذشته؛ قیمت دلار در 44 سال اخیر چقدر رشد کرده؟ +جدول کامل افزایش نرخ دلار /اردیبهشت 1402
- 🔷همه چیز درباره عرضه خودرو در بورس کالا؛ چگونه از بورس کالا خودرو بخریم وچرا باید حساب وکالتی داشت؟ عرضه فیدلیتی و دیگنیتی در بورس؛ خرداد 1401
- 🔷اوراق ارزی چیست؟ مزایای انتشار اوراق ارزی چیست؟ آیا اوراق ارزی میتواند جایگزین "دلارهای خانگی" شود؟ سود اوراق ارزی چقدر است؟
- 🔶از شروط جدید برای پایان کار ساختمان تا طرح جدید مجلس برای معاملات مسکن +دانلود رایگان متن کامل قانون مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان
- 🔵چرا حسابهای بانکی فاقد کد شهاب مسدود میشوند سامانه شهاب چیست وچرا سپرده گذاران باید کدشهاب داشته باشند؟تفاوت آن با سامانه"نهاب"؟
- 🔵همه چیز درباره مصرف انرژی در سیمانیهای بورس؛ تولید هر تن سیمان چقدر انرژی می خواهد؟ چند درصد انرژی کشور صرف تولید سیمان میشود؟بهمن99
- 🔵بررسی تاثیر افزایش نرخ گاز برصنایع بورسی ازپتروشیمی وفولاد تا سیمان وپالایشگاه؛ تاثیر افزایش نرخ گاز بر سودآوری صنایع بورسی چقدر است؟ بهمن99
- 🔵کارمزدهای بانکی چقدر افزایش پیدا کردند؟ همه چیز درباره جزئیات افزایش کارمزدهای خدمات بانکی+ لیست کامل کارمزدهای جدید و قدیم بانکی/ آذر99
- 🔵کرونا به نفع کدام پتروشیمیها شد؟نگاهی تحلیلی به تاثیرکرونا بر پتروشیمیهای الفینی بورس تهران؛ پرمصرفترین محصولات پتروشیمی کدامند؟/10 آبان99
جدیدترین مطالب بورس نگار
- 🔴بورس تهران از نگاه بورس نگار؛ رصد بازاربورس حین معاملات، بورس امروز چگونه بود؟ جدیدترین خبرها، اتفاقات وشنیده های بازارها/ 13 آذر 1403
- 🔴چه خبر از مجامع 1403 شرکتها؛ جدیدترین برنامه برگزاری همه مجامع شرکتهای بورسی وفرابورسی 1403 /دعوت سهامداران به مجمع/ 12 آذر 1403
- 🔴سود نقدی همه مجامع بورسی 1403؛ درمجامع سال 1403 شرکتهای بورسی وفرابورسی چقدرسودتقسیم شد؟ زمان واریز سودسهام+نتایج/ آذر 1403
- 🔴چه خبر از افزایش سرمایه های جدید بورسی سال 1403؛ میزان افزایش سرمایه شرکتهای بورسی وفرابورسی درسال 1403 چقدراست؟ آذر 1403
- 🔴درجدیدترین حراج سکه مرکزمبادله چه گذشت؟ سکه ها چندقیمت خوردند؟ چگونه ازحراج بانک مرکزی سکه بخریم؟+شرایط خرید سکه/ 28 آبان 1403
- 🔴 در مجمع #جوین چه گذشت؟ از گاوداری و تولید شکر تا نیروگاه و استخراج #بیت_کوین؛ دردسرهای مافیای اسیدسیتریک برای #جوین/ آبان 1403
- 🔴همراه با مخاطبان وب سایت بورس نگار>>> محلی برای انعکاس دیدگاه ها و نطرات مخاطبان گرامی وب سایت بورس نگار
- 🔴همه چیز درباره تتر وفرق آن با دلار: چگونه تتر بخریم؟ چگونه از نرخ تتر روند دلار را پیش بینی کنیم؟ چرا اهمیت تتر در ایران بیشتر از سایر نقاط دنیاست؟
- 🔴بررسی روند قیمت دلار آزاد و مقایسه آن با دلارحواله و اسکناس نیمایی؛ چرا دلار گران می شود؟ دلار چقدر رشد می کند؟ مهر 1403
- 🔴بورس تهران از نگاه بورس نگار؛ رصد لحظه ای بازاربورس درتایم معاملات +جدیدترین خبرها، اتفاقات، شنیده ها وحواشی بازارها/ تابستان 1403
پربیننده ترین مطالب بورس نگار
- 🔵چه خبر از مجامع 99 شرکتها>جدیدترین تاریخ زمانبندی برگزاری مجامع شرکتهای بورسی وفرابورسی سال 99 /دعوت سهامداران به مجمع/ 27 اسفند 99
- 🔵سود نقدی همه مجامع 99 +زمان ونحوه دریافت سود؛ شرکتهای بورسی وفرابورسی درمجامع سال99 چقدر سودسهام پرداخت کردند؟ 28 اسفند 99
- 🔴سود نقدی همه مجامع سال 98 +زمان ونحوه دریافت؛ شرکتهای بورسی وفرابورسی درمجامع98 چقدر سود سهام تقسیم کردند؟ 28 اسفند 98
- 🔴سود نقدی همه مجامع 1402 شرکتهای بورسی وفرابورسی؛ درمجامع سال 1402 چقدر سود پرداخت شد؟زمان واریز سود سهام+نتایج/ 28 اسفند 1402
- 🔴چه خبر از مجامع 1402 شرکتها؛ جدیدترین زمانبندی تاریخ برگزاری مجامع شرکتهای بورسی وفرابورسی 1402 /دعوت سهامداران به مجمع/ 28 اسفند 1402
- 🔷چه خبر از مجامع 1401 شرکتها؛ جدیدترین تاریخ زمانبندی برگزاری مجامع شرکتهای بورسی وفرابورسی 1401 /دعوت سهامداران به مجمع/ 28 اسفند 1401
- 🔷سود نقدی همه مجامع 1401 شرکتهای بورسی وفرابورسی؛ درمجامع سال 1401 چقدر سودسهام پرداخت شد؟زمان دریافت سود+نتایج/ 28 اسفند 1401
- 🔶سود نقدی همه مجامع 1400+زمان ونحوه دریافت سود؛ شرکتهای بورسی وفرابورسی درمجامع سال 1400 چقدر سودسهام پرداخت کردند؟ اسفند 1400
- 🔴سود نقدی همه مجامع بورسی 1403؛ درمجامع سال 1403 شرکتهای بورسی وفرابورسی چقدرسودتقسیم شد؟ زمان واریز سودسهام+نتایج/ آذر 1403
- 🔴چه خبر از مجامع 1403 شرکتها؛ جدیدترین برنامه برگزاری همه مجامع شرکتهای بورسی وفرابورسی 1403 /دعوت سهامداران به مجمع/ 12 آذر 1403